If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, като караш посока люлин по сливници, подминаваш светофара след мото пфое и се оглждаш в дясно за един гараж с изкарани джанти. Там има една закачена от ТИ, но трябва да питаш дали имат и другите 3..
онзи ден минах да ги видя, там са джантите, но са някаква реплика, не са TI, 18"-ки са и са 5х112
Колеги, а аз за да не отварям нова тема, искам да попитам, от къде могат да се набавят тези прагове от ТИ и каква им е ориентировачната цена? Иначе относно за джантите са перфектни, но трудно се намират...
Колеги, а аз за да не отварям нова тема, искам да попитам, от къде могат да се набавят тези прагове от ТИ и каква им е ориентировачната цена? Иначе относно за джантите са перфектни, но трудно се намират...
Че те не са ли стандартните прагове на 156-цата?
По моргите се намират, около 180-200лв искат на комплект...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Comment